Waarom Led spotjes perfect zijn voor het creëren van sfeer in huis

Waarom Led spotjes perfect zijn voor het creëren van sfeer in huis

Iedereen wil natuurlijk sfeer creëren in huis. Je wilt je comfortabel voelen in je huis en je wilt ook graag dat anderen dit ook zijn. Nu moet er tegenwoordig steeds meer worden bespaard, vooral op de energiekosten. Een van de voornaamste stappen die je kan doen om te besparen op je energiekosten is het overstappen naar led verlichting. Alleen is het probleem, led verlichting brengt toch helemaal geen sfeer met zich mee? Simpel gezegd, dat is niet waar. In ieder geval niet meer in de tijd van nu. Nu heb je ook warm wit licht als optie als je kiest voor Led verlichting. En kan je met Led spotjes genoeg sfeer creëren in je huis.

Lage Kelvin, hoge sfeer

Led verlichting komt in verschillende soorten en maten. Nu is het zeker zo dat grote led verlichting, zoals TL balken, een bepaalde uitstraling heeft. Dit brengt absoluut geen sfeer met zich mee. Maar Led spots zijn weg te werken in verschillende meubels en hebben tegenwoordig zelfs een optie voor dimmen. Het is vooral belangrijk dat je de kleurtemperaturen in de gaten houdt wanneer je wilt gaan bepalen welke sfeer je wilt hebben in je huis. Hoe hoger de Kelvin temperatuur, hoe witter het licht. Voor sfeervol warm licht kan je kiezen voor 2200 Kelvin.

Gedimd licht zorgt voor sfeer

Het dimmen van de verlichting zorgt ervoor dat je op elke momenten van de dag genoeg licht in huis hebt. Voor led verlichting zijn speciale dimmers ontworpen, de originele dimmers in je huis zullen waarschijnlijk niet werken met led verlichting. Dus laat je niet tegenhouden door het feit dat je verwacht dat led licht geen sfeer met zich mee kan brengen. Dit is absoluut niet waar. Als je er maar voor zorgt dat je de juiste kleurtemperatuur hebt en een leuke lamp waarin het led licht goed tot uiting komt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven