Unieke wanddecoratie: het schilderij op glas

Unieke wanddecoratie: het schilderij op glas

Een schilderij op glas is wel een hele unieke manier van wanddecoratie. Door de kwaliteit van het plexiglas of glas waarop de fotoprint is gedrukt zijn de kleuren van de print pigmentrijk en stralend. De schilderijen op glas worden op zo’n manier gemaakt dat zij niet zullen worden aangetast door direct zonlicht en de kleuren voor een hele lange tijd pigment vast blijven houden. Het is door de vele varianten en opties een unieke vorm van wanddecoratie. Een schilderij op glas is een moderne, elegante aanpassing aan iedere woonkamer. Er is voor iedere kunstliefhebber wel een variant en er zijn ook bedrijven die je de optie geven om eigen foto’s en/of illustraties te laten drukken op glas.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Plexiglas is erg slijtage vast. Wat wil zeggen dat het kiezen voor een schilderij op glas een duurzame keuze is en iets is waar je voor lange tijd van zult kunnen genieten. Niet alleen is het door de langdurigheid van het plexiglas duurzaam, ook is het plexiglas dat gebruikt wordt voor de schilderijen gemaakt van gerecycled materiaal. Dit zorg voor een wanddecoratie gerecycled materiaal. Het maakt het niet alleen leuk om te kiezen voor een glasschilderij, maar ook milieuvriendelijk. Tevens maakt de mogelijkheid van het drukken van een eigen illustratie het ook nog eens een persoonlijke keuze.

Ook voor op het terras

Ook voor buiten is het een mooie toevoeging aan elke woonruimte. Wanneer je een buitenterras hebt zullen de kleuren mooi tot uiting komen maar ook in de schaduw zorgt de doorzichtige achtergrond voor een dynamisch stuk kunst. In een achtertuin kun je ervoor kiezen om je schutting te behangen met schilderijen op glas. Zo hangt er decoratie in de tuin zonder dat de hele tuin is afgeschermd. Er zijn eindeloze mogelijkheden, keuze genoeg voor ieders smaak. Schilderijen op glas zijn een veelzijdige vorm van kunst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven