Over ons

Over ons

avw makelaardij

AVW Makelaar

Betrouwbare partner

Welkom bij onze makelaardij, waar we u graag helpen met al uw vastgoedbehoeften. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van woningen, het verhuren van woningen en vastgoedontwikkeling. Of u nu op zoek bent naar uw droomhuis, uw woning wilt verhuren, of u wilt investeren in vastgoed, onze deskundige makelaars zijn er om u te helpen.

Over ons

Stephanie Stevens

Aankoop makelaar

Over ons

Joanna Pearson

Verhuur makelaar

Over ons

Theodore Dennis

Vastgoed & Zakelijk

AVW Makelaar

Wij begrijpen dat het kopen of verkopen van een woning een belangrijke beslissing is. Ons doel is om het proces zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken, en om u te voorzien van de best mogelijke service. Wij hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van vastgoed, en we kennen de markt als geen ander. Onze makelaars werken nauw samen met u om uw doelen te begrijpen en uw wensen te vertalen naar resultaten.

Als u uw woning wilt verkopen, helpen wij u bij het bepalen van een realistische verkoopprijs en het optimaliseren van uw woningpresentatie. We zorgen ervoor dat uw woning opvalt in de markt, en werken met een uitgebreid netwerk van potentiële kopers. Ook voor verhuur van uw woning hebben wij uitgebreide expertise en zorgen wij voor passende huurders.

Als u op zoek bent naar uw nieuwe thuis, helpen wij u bij het vinden van uw ideale woning. Wij nemen de tijd om uw wensen te begrijpen en we begeleiden u tijdens het gehele aankoopproces. Wij zijn er om uw vragen te beantwoorden, u advies te geven en om u te helpen de beste beslissing te nemen.

Naast onze verkoop- en verhuurdiensten, bieden wij ook vastgoedontwikkeling aan. Wij hebben de expertise en het netwerk om u te helpen bij het ontwikkelen van vastgoedprojecten, van concept tot oplevering. Wij zorgen voor een naadloos ontwikkelingsproces, waarbij we u op de hoogte houden van de voortgang en eventuele problemen oplossen.

Onze missie is om uw vastgoeddoelen te bereiken, en wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met onze service. Bij ons staan persoonlijke aandacht, expertise en betrouwbaarheid voorop. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of om uw vragen te stellen. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken.

Scroll naar boven