Hoe werkt een huis verkopen aan een makelaar?

Hoe werkt een huis verkopen aan een makelaar?

Normaal gesproken verkoop je een huis via een makelaar. Eigenlijk laat je dan je huis verkopen door de makelaar, want de makelaar neemt alle zorgen uit handen. Dit houdt in dat je kort uitlegd wat je wensen zijn en de makelaar zorgt voor de rest. Er zijn tegenwoordig meer opties, zoals een directe verkoop aan een makelaar of vastgoedbedrijf. Hoe werkt dit?

Huisverkopenaanmakelaar.nl is een website gevormd door opkopende makelaars en vastgoedbedrijven. Dit zijn bedrijven en makelaars die zich bezig houden met het opkopen van woningen. Dit resulteert in een sneller en zekerder verkoopproces van je woning. Hierdoor hoef je niet te wachten op voldoende animo en daarbij hoef je ook niet te wachten op de financiering van de koper. Wel zo handig in deze tijden, waarin snelheid gewenst is.

De verkoop vind heel anders plaats, namelijk via een direct bod. Na aanmelding van uw woning, ontvangt u in principe direct een vrbijlijvend bod. En deze is zonder voorbehoud van financiering, hetgeen u directe zekerheid geeft. U hoeft geen bezichtigingen te houden en uw woning verkoopklaar maken is ook verleden tijd. De opkopende makelaars zijn zeer bekwaam en ervaren en kijken door de spullen heen. Dit in tegenstelling tot een eenvoudige particulier, die een lelijke vaas al zal afdoen als waardeverlagend. Dit is vanaf nu verleden tijd!

Huisverkopenaanmakelaar.nl is een Nederlandse opkoper gevormd door erkende vastgoedspecialisten. Het is mogelijk om leegstaande en verhuurde huizen te verkopen en ook huizen met veel achterstallig onderhoud zijn erg gewenst.

Vraag daarom gewoon een bod aan, want dit verplicht tot niets. U kunt altijd nog kiezen voor een openbare verkoop. U bent gewoon de eigenaar totdat u echt een deal heeft gesloten. Andere bijkomende voordelen:

  • Mogelijk voorschot
  • U bepaalt de overdrachtsdatum
  • Optie om het (tijdelijk) terug te huren
  • Voor alle soorten huizen
  • Landelijke dekking
  • Geen openbare verkoop
https://huisverkopenaanmakelaar.nl/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven